Book foredragsholder nær Regstrup med foredrag om historie her

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sit publikum med sin historie. Man oplever tit, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her hos Eventzonen. Hvis du leder efter et foredrag, er du derfor kommet til det perfekte sted. Eventzonen er netop én af landets største booking-tjenester indenfor dette område. Det er aldeles nemt for dig at kontakte foredragsholdere via siden, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Ligeledes er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre detaljer omkring eventet. Herefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så mange dukker op. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og berigende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som kan få sine tilhørere med, samt naturligvis et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. Det er din opgave at få publikummet på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan komme omkring en bred palette af emner.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest interessante, for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Ideén bag denne bookingportal er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere så personer, som leder efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen for at booke entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har derudover et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end blot en portal, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan få gode ideer og inspiration til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så har man også gode muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere nær Regstrup med foredrag om historie, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...