Book foredragsholder tæt på Ringe med foredrag om historie her

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sit publikum med en medrivende fortælling. Historien er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal finde en spændende foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her hos Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets største tjenester, hvad angår underholdning og musik – og netop også foredrag. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opdage, at det er utrolig let at komme i kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og reservation aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Ligeledes er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal handle om – og alle de øvrige omstændigheder omkring eventet. Herefter skal du blot lave reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum tropper op. En gruppe tilhørere, som finder foredragets tema interessant. En succesfuld foredragsaften fordrer en karismatisk foredragsholder, som forstår at engagere sit publikum, og tilskuere, som ønsker at være med og blive mere vidende om det givne tema. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan dække en masse helt forskellige temaer.

Søger du en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, hvor man finder alle betydelige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Idegrundlaget for portalen er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere således at personer, som søger efter fuldendt musik og underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har derudover et voksende antal af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du søger foredragsholdere tæt på Ringe med foredrag om historie eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...