Find foredragsholder tæt på Rødovre med foredrag om historie her

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Christoffer Gertz Bech

Foredrag om absint - den legendariske 'grønne fe' - naturligvis med smagsprøver.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat. Det blev en fiasko, som blev fejet ind under gulvtæppet. Skandalen...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.700
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sit publikum med sin historie. Historien er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal bruge en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større katalog at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets største portaler, når det gælder underholdning og musik – og netop også foredrag. Det er helt enkelt at tage kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen.dk, og reservation fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det er desuden her, I aftaler forholdene omkring foredraget: Fx hvad det mere præcist skal handle om. Efter dette skal du bare have oplyst menneskene nær dig om foredraget, så der møder et talrigt publikum op, når det skal finde sted. En gruppe tilhørere, som er fascineret af foredragets tema. En succesfuld foredragsaften fordrer en fascinerende foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, og endvidere en gruppe tilhørere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive klogere. At få hold på en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kan komme omkring mange vidt forskellige temaer.

Eventzonen er en bookingportal, der er blandt landets største og mest spændende, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det således at folk, som søger efter helstøbt underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker underholdende entertainere hos os.

Det store sortiment dækker fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Vi har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du søger foredragsholdere i nærheden af Rødovre med foredrag om historie eller du selv er en foredragsholder, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...