Book foredragsholder tæt på Roskilde med foredrag om historie her

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Christoffer Gertz Bech

Foredrag om absint - den legendariske 'grønne fe' - naturligvis med smagsprøver.

Kategori:
Foredrag > Samfund og politik > Historie
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat. Det blev en fiasko, som blev fejet ind under gulvtæppet. Skandalen...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.700
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sit publikum med en spændende fortælling. Historien er lig med foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen i en klasse for sig selv. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende tjenester på det danske marked. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores portal, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du ender med at reservere. Her aftaler I ligeledes det tema eller de emner, som foredraget skal indeholde. Derefter skal du blot gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et stort publikum på plads til foredraget. En gruppe tilhørere, som er fascineret af foredragets tema. En succesfuld foredragsaften fordrer en karismatisk foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, samt selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med garanti en perlerække af foredragsholdere, som kan dække en bred palette af emner.

Søger du en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Formålet med denne portal er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så danskere på jagt efter den ideelle musik & underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen, og han har stor kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. I tillæg er der et community på Facebook, der konstant vokser, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så har man også muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere i nærheden af Roskilde med foredrag om historie, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...