Find foredragsholder tæt på Silkeborg med foredrag om historie her

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres medrivende fortællinger. Denne historie er lig med foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så finder du sikkert ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her på Eventzonen.dk. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du da kommet til det rette sted. Vi er nemlig én af landets største booking-tjenester indenfor dette område. Du får nemt kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Det tema eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver også aftalt her. Herefter skal du blot have oplyst menneskene nær dig om foredraget, så der møder et stort publikum op, når det skal løbe af stablen. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og berigende. En succesfuld foredragsaften kræver en fascinerende foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, og publikum, som ønsker at være med og blive mere oplyst om det givne tema. At få fat i et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen, får du støtte til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som dækker et stort udvalg af interessante temaer.

Eventzonen.dk hører til blandt landets mest spændende og største portaler til booking, hvor du kan finde alle relevante former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Ideén bag portalen er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere således at danskere, der er på jagt efter helstøbt underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker entertainere hos os.

Vores store sortiment dækker fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har i tillæg et stigende antal af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere i nærheden af Silkeborg med foredrag om historie, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...