Find foredragsholder nær Skanderborg med foredrag om historie her

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sine tilskuere med sin fortælling. Man oplever tit, at det faktisk er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I mangler en medlevende foredragsholder, så finder I et meget omfattende sortiment her hos Eventzonen.dk. Eventzonen er én af landets mest omfangsrige portaler til reservation: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Det er ganske let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal indeholde – og alle de andre detaljer omkring arrangementet. Derefter skal du blot gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et stort fremmøde på plads på dagen. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget drejer sig om noget interessant. Hvad fordrer en succesfuld foredragsaften mon? Ja, der skal en fascinerende foredragsholder til, som forstår, hvordan han fængsler sine tilhørere, og tilhørere, som higer efter at være med og få en masse viden om emnet. Hos Eventzonen.dk kommer du godt i gang, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som dækker mange forskelligartede temaer.

Leder du efter en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor man finder alle betydelige former for god underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Portalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Vores store udvalg dækker fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end blot en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration til den næste event eller fest. Desuden er der også et community på Facebook, der konstant vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Med en video på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du søger foredragsholdere tæt på Skanderborg med foredrag om historie eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...