Find foredragsholder tæt på Skibby med foredrag om historie her

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres medrivende historier. Foredraget er det samme som den spændende fortælling, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så finder du sikkert ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her på Eventzonen.dk. Eventzonen er en af Danmarks største tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det er super let at tage kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og reservation fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Det er desuden her, I aftaler forholdene omkring foredraget: For eksempel hvad det mere præcist skal indeholde. Når du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for eventet, så du er sikker på, der tropper et talstærkt publikum op. Og helst at publikum består af mennesker, som synes at foredragets emne er interessant. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som kan få sine tilhørere med, og endvidere en gruppe tilhørere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive mere vidende om emnet. At få hold på en passende mængde tilskuere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du støtte til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

Eventzonen.dk er blandt landets mest spændende og største bookingportaler, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne bookingportal er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk der søger fuldendt musik & underholdning kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra voksentrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor alle spændende genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har derudover et voksende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere nær Skibby med foredrag om historie eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...