Find foredragsholder i nærheden af Slagelse med foredrag om historie her

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sit publikum med en medrivende fortælling. Foredraget er lig med den spændende historie, og er I på udkig efter en vedkommende foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end tilfældet er her på Eventzonen.dk. Når det handler om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de største tjenester i Danmark. Det er aldeles nemt for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og herefter aftaler du og foredragsholderen så selv reservationen. Det tema eller de temaer som foredraget skal handle om, det bliver også fastlagt her. Når alt er i orden med foredragsholderen, så er næste fase at begynde med at gøre reklame for foredraget, så du kan være sikker på, der dukker masser af tilhørere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets tema. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der formår at engagere tilhørerne, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive klogere og underholdt. At få fat i publikummet er din opgave, men via Eventzonen får du med sikkerhed tilgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring mange vidt forskellige emner.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor du finder alle væsentlige typer god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Portalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så danskere der leder efter den ideelle musik & underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor alle mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har vi et stort udvalg af musikere og bands indenfor mange relevante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget en blog med ideer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter foredragsholdere nær Slagelse med foredrag om historie eller du er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...