Find foredragsholder nær Søborg med foredrag om historie her

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Christoffer Gertz Bech

Foredrag om absint - den legendariske 'grønne fe' - naturligvis med smagsprøver.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 familier til Venezuela lokket af den danske stat. Det blev en fiasko, som blev fejet ind under gulvtæppet. Skandalen er for fø...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.700
Vis kunstnerprofil

Unyttige Historiefacts

Unyttige Historiefacts formidler historien på underholdende vis igennem forskellige anekdoter fra fortiden. Konceptet er kendt fra Facebook, hvor c...

Hjemby
Svenstrup J
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres spændende fortællinger. Man erfarer ofte, at det faktisk er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende udvalg at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen. Eventzonen er en af landets største portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det er super let at tage kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og herefter aftaler du og foredragsholderen så selv reservationen. Det er også her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre relevante detaljer om begivenheden. Herefter skal du blot lave reklame for det inspirerende foredrag, så mange dukker op. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets emne. En karismatisk og levende foredragsholder der formår at engagere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og publikum, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det pågældende tema. At få fat i et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du støtte til at komme godt i gang med valget af den rette foredragsholder, som kan komme omkring en bred vifte af emner.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som er en af landets største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Ideén bag portalen er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så personer der søger efter den helstøbte underholdning & musik, kun skal lede ét sted, og det uden det fører til yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få ideer til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Søborg med foredrag om historie eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...