Find foredragsholder tæt på Stenløse med foredrag om historie her

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende historie gør, at en dygtig foredragsholder for alvor kan fange tilskuernes opmærksomhed. Foredraget er lig med den medrivende fortælling, og er I på jagt efter en vedkommende foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end det er tilfældet her på Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er en af Danmarks største portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det er aldeles nemt for dig at kontakte foredragsholdere via siden, og du og foredragsholderen aftaler så bookingen. Det er ligeledes her, I aftaler detaljerne for foredraget: For eksempel hvad det mere nøjagtigt skal indeholde. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste step at begynde med at promovere foredraget, så du kan være sikker på, der tropper mange tilskuere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som finder foredragets emne interessant. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der formår at involvere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og endvidere en gruppe tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også vil blive klogere. At få fat i et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen.dk, får du støtte til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som dækker et stort udvalg af interessante emner.

Søger du en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, for alt det der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Ideén bag denne portal har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere så personer, som er på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra serveringsteater til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot portalen, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog med ideer til alt indenfor events og fester. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er der også god mulighed for inden en fest at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du søger foredragsholdere nær Stenløse med foredrag om historie eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...