Find foredragsholder nær Tarm med foredrag om historie her

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 familier til Venezuela lokket af den danske stat. Det blev en fiasko, som blev fejet ind under gulvtæppet. Skandalen er for fø...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.700
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Unyttige Historiefacts

Unyttige Historiefacts formidler historien på underholdende vis igennem forskellige anekdoter fra fortiden. Konceptet er kendt fra Facebook, hvor c...

Hjemby
Svenstrup J
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Christoffer Gertz Bech

Foredrag om absint - den legendariske 'grønne fe' - naturligvis med smagsprøver.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sine tilskuere med en medrivende fortælling. Man erfarer ofte, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I søger en spændende foredragsholder, så finder I næppe et større udvalg at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen. I Danmark er vi i dag en af landets mest omfattende tjenester, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen gennem vores side, og booking aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Ligeledes er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre omstændigheder omkring eventet. Når alt er i orden med foredragsholderen, så er næste skridt at komme i gang med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker mange tilskuere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets emne. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, og tilhørere, som har lyst til at være med og blive bedre til at forstå det givne tema. At få hold på en passende mængde tilskuere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen.dk, får du støtte til at komme godt fra start med valget af den helt rigtige foredragsholder, som dækker mange forskelligartede emner.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest interessante, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Idegrundlaget for bookingportalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så danskere der leder efter den perfekte musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra konferencierer til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget en blog med inspiration og ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever øget interesse. Senere får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere i nærheden af Tarm med foredrag om historie eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...