Find foredragsholder tæt på Valby med foredrag om historie her

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sine tilskuere med en medrivende historie. Historien er det foredrag, der afholdes, og skal I bruge en spændende foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her på Eventzonen. Vi er en af landets største portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores tjeneste, og efterfølgende aftales pris, detaljer og yderligere vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det emne eller de emner som foredraget skal handle om, det bliver også aftalt her. Derefter skal du blot gøre reklame for det interessante foredrag, så mange dukker op. Et publikum, som synes, at foredraget handler om noget spændende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sit publikum med, samt selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive klogere og underholdt. At få hold på en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den helt rigtige foredragsholder, som dækker mange forskelligartede temaer.

Søger du en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idegrundlaget med portalen lige fra starten, og det indenfor enhver relevant kategori, så folk der er på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, kun skal søge ét sted, og det uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere hos os.

Vores store udvalg strækker sig fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot en portal, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet en blog med inspiration og ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har derudover et stigende antal af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Valby med foredrag om historie eller du selv er en foredragsholder, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...