Book foredragsholder nær Vodskov med foredrag om historie her

Unyttige Historiefacts

Unyttige Historiefacts formidler historien på underholdende vis igennem forskellige anekdoter fra fortiden. Konceptet er kendt fra Facebook, hvor c...

Hjemby
Svenstrup J
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 familier til Venezuela lokket af den danske stat. Det blev en fiasko, som blev fejet ind under gulvtæppet. Skandalen er for fø...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.700
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres medrivende historier. Foredraget er lig med den spændende fortælling, og er I på jagt efter en vedkommende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen helt i top. Når det drejer sig om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende portaler på det danske marked. Det er super let at tage kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen.dk, og reservation aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Det er også her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for arrangementet. Efter dette skal du blot have oplyst folkene nær dig om foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal finde sted. Et publikum, som synes, at foredraget drejer sig om noget spændende. Hvad fordrer en vellykket foredragsaften så? Jo, der skal en fascinerende foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sit publikum, og tilhørere, som higer efter at deltage og få en masse viden om emnet. At få hold på en passende mængde tilskuere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som kan holde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

Leder du efter en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere således at folk, der er på jagt efter ideel underholdning & musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har vi et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end blot en portal, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med gode ideer til alt indenfor fester og events. Der er derudover et voksende antal brugere på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er der også god mulighed for forinden at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Senere får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere tæt på Vodskov med foredrag om historie, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...