Book foredragsholder i nærheden af Vordingborg med foredrag om historie her

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sit publikum med sin fortælling. Man erfarer tit, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her på Eventzonen. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de største portaler i Danmark. Det er super let at tage kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen, og du og foredragsholderen aftaler så bookingen. Det er desuden her, I fastlægger forholdene for foredraget: Fx hvad det mere præcist skal handle om. Derefter skal du bare lave reklame for det interessante foredrag, så mange tropper op. Et publikum, som mener, at foredraget drejer sig om noget spændende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, samt selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med sikkerhed en række foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af temaer.

Eventzonen er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest spændende, hvor man finder alle relevante genrer indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Ideén bag denne portal er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så danskere der er på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har derudover et stort udvalg af bands og musikere indenfor mange spændende genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare portalen, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet både YouTube samt en blog med inspiration og ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også muligheder for på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Senere giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere nær Vordingborg med foredrag om historie eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...