Foredragsholdere i nærheden af Aalborg med foredrag om humor

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Få rørt lattermusklerne og bliv lidt klogere på, hvordan man...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Bjarne Jensen

Foredrag med Bjarne Jensen
Forfatteren til Håndbog for plattenslagere
Baron von Münchhausen var min bedste elev

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt landets mest interessante og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idégrundlaget for denne portal har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer som er på jagt efter helstøbt musik & underholdning kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor mulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker vores dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra serveringsteater til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er der også god mulighed for inden en event at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...