Foredragsholdere i nærheden af Birkerød med foredrag om humor

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Birkerød med foredrag om humor, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere så folk, der leder efter den ideelle underholdning og musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted, uden at de er nødt til at betale ekstra administrations- eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har tillige et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idémanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Der er i tillæg et voksende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har man også muligheder for i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...