Foredragsholdere tæt på Brædstrup med foredrag om humor

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Få rørt lattermusklerne og bliv lidt klogere på, hvordan man...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil

Kent den rullende spasser

Goddag alle sammen, mit navn er Kent, jeg er 28 år gammel og jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland ved navn Uge. Jeg blev født 3 mdr. for tid...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kr. 500 - 800
Vis kunstnerprofil

Bjarne Jensen

Foredrag med Bjarne Jensen
Forfatteren til Håndbog for plattenslagere Bogen er udsolgt i flere oplag men udkommer igen i december med støtte fra V...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 2.800
Vis kunstnerprofil

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne portal er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer der søger ideel musik og underholdning ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen er bookingportalen, som samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen er meget mere end blot portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet både YouTube samt en blog med inspiration og idéer til alt indenfor events og fester. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...