Foredragsholdere i nærheden af Bylderup-Bov med foredrag om humor

Kent den rullende spasser

Goddag alle sammen, mit navn er Kent, jeg er 28 år gammel og jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland ved navn Uge. Jeg blev født 3 mdr. for tid...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kr. 500 - 800
Vis kunstnerprofil

Forskellen på mænd og kvinder

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Få rørt lattermusklerne og bliv lidt klogere på, hvordan man...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil

Mads Keiser

Super underholdende foredrag om humor og arbejdsglæde, forskellen på mænd og kvinder mm. Fa en af landets mest erfarne underholdere.

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Humor
Hjemby
Holte
Prisniveau
Kr. 15.000 - 17.000
Vis kunstnerprofil

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Tankens kraft... den skøre hjerne" leverer psykologen og hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit lærerige og særdeles humoristiske for...

Hjemby
Blokhus
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets mest spændende og største portaler til booking, hvor du finder alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

Formålet med portalen har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer som søger perfekt underholdning & musik kun behøver at lede ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale yderligere booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet en blog med inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er væk, så er der også muligheder for på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...