Foredragsholdere i nærheden af Esbjerg med foredrag om humor

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Kent den rullende spasser

Goddag alle sammen, mit navn er Kent, jeg er 28 år gammel og jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland ved navn Uge. Jeg blev født 3 mdr. for tid...

Hjemby
Aabenraa
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Vis kunstnerprofil

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest interessante, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver relevant kategori, så folk som søger efter den perfekte musik & underholdning, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra voksentrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste system til booking af underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har derudover et stigende antal af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...