Foredragsholdere tæt på Gråsten med foredrag om humor

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Gråsten med foredrag om humor, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det således at personer, som er på jagt efter ideel musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har tillige et udvalg af bands indenfor mange spændende genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet både YouTube og en blog med inspiration til alt indenfor fester og events. Der er desuden også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du en video på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...