Foredragsholdere tæt på Greve med foredrag om humor

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Vis kunstnerprofil

Kim Reisz

En dag på Frederiksberg Slot

Lær om effektiv ledelse, se de kongelige gemakker, hør anekdoter om enevældskongerne, drik et glas champagne på Fla...

Hjemby
Kokkedal
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Portalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere så folk, som søger efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af musikere indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag Eventzonen.dk, og han har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få idéer og inspiration til alt indenfor fester og events. Der er desuden et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også gode muligheder for på forhånd at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...