Foredragsholdere i nærheden af Herning med foredrag om humor

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Få rørt lattermusklerne og bliv lidt klogere på, hvordan man...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Kent den rullende spasser

Goddag alle sammen, mit navn er Kent, jeg er 28 år gammel og jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland ved navn Uge. Jeg blev født 3 mdr. for tid...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kr. 500 - 800
Vis kunstnerprofil

Bjarne Jensen

Forfatter Bjarne Jensen
Forfatteren læser op af bogen: Håndbog for plattenslagere. Bogen er udsolgt i flere oplag men er udkommer igen i decembe...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Humor
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , hvor du finder alle relevante typer god underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med denne bookingportal har været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så folk, som leder efter den ideelle underholdning og musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange kategorier, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog med idéer til alt indenfor events og fester. Der er i tillæg et voksende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er der også muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger god underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...