Foredragsholdere nær Holbæk med foredrag om humor

Bjarne Jensen

Forfatter Bjarne Jensen
Forfatteren læser op af bogen: Håndbog for plattenslagere. Bogen er udsolgt i flere oplag men er udkommer igen i decembe...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Få rørt lattermusklerne og bliv lidt klogere på, hvordan man...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere så personer på jagt efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, uden det resulterer i ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke vores dygtige kunstnere.

Det store sortiment strækker sig fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor mange spændende genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube og en blog med inspiration og gode idéer til alt indenfor events og fester. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har du også mulighed for i god tid at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...