Foredragsholdere nær Holstebro med foredrag om humor

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Kent den rullende spasser

Goddag alle sammen, mit navn er Kent, jeg er 28 år gammel og jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland ved navn Uge. Jeg blev født 3 mdr. for tid...

Hjemby
Aabenraa
Vis kunstnerprofil

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Formålet med denne portal har været at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle relevante kategorier, så folk der leder efter den ideelle underholdning og musik, kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere hos os.

Det brede sortiment dækker fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et voksende community af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er der også gode muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger underholdning til din næste event eller du er kunstner, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...