Foredragsholdere nær Horsens med foredrag om humor

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Vis kunstnerprofil

Kent den rullende spasser

Goddag alle sammen, mit navn er Kent, jeg er 28 år gammel og jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland ved navn Uge. Jeg blev født 3 mdr. for tid...

Hjemby
Aabenraa
Vis kunstnerprofil

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idéen bag denne bookingportal er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at personer, som leder efter helstøbt underholdning & musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét sted, og det uden det fører til ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler alle mulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idémanden bag bookingportalen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet en blog med inspiration og idéer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen har derudover et voksende community af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...