Foredragsholdere i nærheden af Karup J med foredrag om humor

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Karup J med foredrag om humor, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne bookingportal har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere således at folk, som er på jagt efter perfekt musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen og booker dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har vi et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få gode idéer og inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...