Foredragsholdere tæt på Kolding med foredrag om humor

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Kent den rullende spasser

Goddag alle sammen, mit navn er Kent, jeg er 28 år gammel og jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland ved navn Uge. Jeg blev født 3 mdr. for tid...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kr. 500 - 800
Vis kunstnerprofil

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Få rørt lattermusklerne og bliv lidt klogere på, hvordan man...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil

Bjarne Jensen

Forfatter Bjarne Jensen
Forfatteren læser op af bogen: Håndbog for plattenslagere. Bogen er udsolgt i flere oplag men er udkommer igen i decembe...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere så personer, som søger efter den ideelle underholdning & musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke vores dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idémanden bag Eventzonen.dk, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være mere end bare en portal, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der også et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du entertainer og overvejer du at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller du er entertainer, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...