Foredragsholdere i nærheden af Korsør med foredrag om humor

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Korsør med foredrag om humor, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen hører til blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Idégrundlaget for bookingportalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere så danskere, som er på jagt efter den ideelle musik og underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Det brede sortiment dækker fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har vi et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange genrer, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet en blog, hvor man kan finde ideer til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med video på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...