Foredragsholdere tæt på Løgstør med foredrag om humor

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Løgstør med foredrag om humor, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Idégrundlaget for denne portal er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer der leder ideel underholdning & musik kun behøver at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra serveringsteater til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet en blog med inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...