Foredragsholdere nær Lunderskov med foredrag om humor


Forskellen på mænd og kvinder

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Kent den rullende spasser

Goddag alle sammen, mit navn er Kent, jeg er 28 år gammel og jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland ved navn Uge. Jeg blev født 3 mdr. for tid...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kr. 500 - 800
Vis kunstnerprofil

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Få rørt lattermusklerne og bliv lidt klogere på, hvordan man...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Tankens kraft... den skøre hjerne" leverer psykologen og hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit lærerige og særdeles humoristiske for...

Hjemby
Blokhus
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Mads Keiser

Super underholdende foredrag om humor og arbejdsglæde, forskellen på mænd og kvinder mm. Fa en af landets mest erfarne underholdere.

Hjemby
Holte
Prisniveau
Kr. 15.000 - 17.000
Vis kunstnerprofil

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Idégrundlaget for portalen er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så folk, som leder efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Det store sortiment dækker fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et bredt udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste bookingsystem til underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog med inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...