Foredragsholdere nær Nykøbing Falster med foredrag om humor

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil

Mads Keiser

Super underholdende foredrag om humor og arbejdsglæde, forskellen på mænd og kvinder mm. Fa en af landets mest erfarne underholdere.

Hjemby
Holte
Prisniveau
Kr. 15.000 - 17.000
Vis kunstnerprofil

Forskellen på mænd og kvinder

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Få rørt lattermusklerne og bliv lidt klogere på, hvordan man...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af landets største og mest interessante, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor arrangementer, fester og events for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Idéen bag denne bookingportal har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere så danskere på jagt efter den perfekte musik & underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også indbygget en blog med inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også muligheder for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...