Foredragsholdere i nærheden af Padborg med foredrag om humor

Kent den rullende spasser

Goddag alle sammen, mit navn er Kent, jeg er 28 år gammel og jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland ved navn Uge. Jeg blev født 3 mdr. for tid...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kr. 500 - 800
Vis kunstnerprofil

Forskellen på mænd og kvinder

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Få rørt lattermusklerne og bliv lidt klogere på, hvordan man...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil

Mads Keiser

Super underholdende foredrag om humor og arbejdsglæde, forskellen på mænd og kvinder mm. Fa en af landets mest erfarne underholdere.

Hjemby
Holte
Prisniveau
Kr. 15.000 - 17.000
Vis kunstnerprofil

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Tankens kraft... den skøre hjerne" leverer psykologen og hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit lærerige og særdeles humoristiske for...

Hjemby
Blokhus
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der er blandt landets største og mest interessante, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere så danskere på jagt efter den perfekte underholdning & musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet portalen hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Vores udvalg dækker fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har Eventzonen.dk et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan finde gode idéer og inspiration til alt indenfor fester og events. Der er i tillæg et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres arrangement. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...