Foredragsholdere tæt på Randers med foredrag om humor

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Randers med foredrag om humor, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, for alt det der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Idégrundlaget for denne bookingportal er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, der leder efter helstøbt musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har man også god mulighed for inden en event at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...