Foredragsholdere tæt på Regstrup med foredrag om humor

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Regstrup med foredrag om humor, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idégrundlaget for denne portal er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så personer på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende entertainere.

Det store sortiment dækker fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare en portal, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan finde inspiration og idéer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et voksende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter den bedste underholdning til din næste event eller du er entertainer, så vælg Eventzonen. Det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...