Foredragsholdere nær Ribe med foredrag om humor

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Ribe med foredrag om humor, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som er en af landets største og mest interessante, for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Formålet med denne portal er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så folk, som leder efter den perfekte underholdning & musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun har brug for at søge ét sted, uden at de behøver betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker vores underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet en blog med gode ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har derudover et stigende antal af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...