Foredragsholdere nær Rødovre med foredrag om humor

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil

Kim Reisz

En dag på Frederiksberg Slot

Lær om effektiv ledelse, se de kongelige gemakker, hør anekdoter om enevældskongerne, drik et glas champagne på Fla...

Hjemby
Kokkedal
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Bjarne Jensen

Forfatter Bjarne Jensen
Forfatteren læser op af bogen: Håndbog for plattenslagere. Bogen er udsolgt i flere oplag men er udkommer igen i decembe...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Få rørt lattermusklerne og bliv lidt klogere på, hvordan man...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således at personer, som søger efter fuldendt underholdning & musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Vores store udvalg strækker sig fra ballonklovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare portalen, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog med gode idéer og inspiration til alt indenfor events og fester. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har man også muligheder for på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du søger god underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...