Foredragsholdere i nærheden af Roskilde med foredrag om humor

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Roskilde med foredrag om humor, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt alle typer underholdning indenfor events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det så danskere på jagt efter den fuldendte musik og underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har tillige et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idémanden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så har du også gode muligheder for forinden at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller du er entertainer, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...