Foredragsholdere tæt på Rungsted Kyst med foredrag om humor

Kim Reisz

En dag på Frederiksberg Slot

Lær om effektiv ledelse, se de kongelige gemakker, hør anekdoter om enevældskongerne, drik et glas champagne på Fla...

Hjemby
Kokkedal
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Mads Keiser

Super underholdende foredrag om humor og arbejdsglæde, forskellen på mænd og kvinder mm. Fa en af landets mest erfarne underholdere.

Hjemby
Holte
Prisniveau
Kr. 15.000 - 17.000
Vis kunstnerprofil

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Få rørt lattermusklerne og bliv lidt klogere på, hvordan man...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Forskellen på mænd og kvinder

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idéen med portalen lige fra starten, og det så folk, der er på jagt efter den fuldendte musik og underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Vores brede udvalg dækker fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har derudover et voksende community af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også mulighed for forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...