Foredragsholdere nær Slagelse med foredrag om humor

Bjarne Jensen

Foredrag med Bjarne Jensen
Forfatteren til Håndbog for plattenslagere
Baron von Münchhausen var min bedste elev
Foredraget kan også holdes udend...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 7.000
Vis kunstnerprofil

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Få rørt lattermusklerne og bliv lidt klogere på, hvordan man...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets mest interessante og største portaler til booking, for alt det der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere således at danskere, som er på jagt efter ideel musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted, uden at de skal betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Vores udvalg dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har vi et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med gode idéer til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du leder efter god underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...