Foredragsholdere tæt på Tarm med foredrag om humor

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Tarm med foredrag om humor, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så personer som er på jagt efter den perfekte underholdning og musik, kun behøver at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de behøver betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er bookingportalen, som samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Det brede udvalg strækker sig fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor mange relevante genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter god underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...