Foredragsholdere tæt på Ullerslev med foredrag om humor

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Få rørt lattermusklerne og bliv lidt klogere på, hvordan man...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Kent den rullende spasser

Goddag alle sammen, mit navn er Kent, jeg er 28 år gammel og jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland ved navn Uge. Jeg blev født 3 mdr. for tid...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kr. 500 - 800
Vis kunstnerprofil

Bjarne Jensen

Foredrag med Bjarne Jensen
Forfatteren til Håndbog for plattenslagere
Baron von Münchhausen var min bedste elev
Foredraget kan også holdes udend...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 7.000
Vis kunstnerprofil

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk som leder ideel underholdning & musik kun behøver at søge ét sted, vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har derudover et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end blot portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og idéer til den næste fest eller event. Desuden er der også et community på Facebook, som konstant vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter underholdning til din næste fest eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...