Foredragsholdere tæt på Vejle med foredrag om humor

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Få rørt lattermusklerne og bliv lidt klogere på, hvordan man...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil

Kent den rullende spasser

Goddag alle sammen, mit navn er Kent, jeg er 28 år gammel og jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland ved navn Uge. Jeg blev født 3 mdr. for tid...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kr. 500 - 800
Vis kunstnerprofil

Bjarne Jensen

Forfatter Bjarne Jensen
Forfatteren læser op af bogen: Håndbog for plattenslagere. Bogen er udsolgt i flere oplag men er udkommer igen i decembe...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere således at danskere, på jagt efter god musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen og booker underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har vi et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end en portal, hvor kunder og kunstnere kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget både YouTube og en blog med gode idéer til den næste event eller fest. Derudover er der også et community på Facebook, som konstant stiger, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...