Find hyggepianist på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Hyggepianist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Søger du en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor du kan finde alle betydelige former for god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med denne portal fra starten, og det indenfor alle betydelige kategorier, så personer der er på jagt efter den helstøbte underholdning & musik, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt inden en event eller fest at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Har du videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere