Ida Blom

Prisniveau

Kr. 3.500 - 4.500

Områder

Varighed

1 time + spørgsmål

Profil

At gøre en forskel er et vidt begreb, men der er især et område, jeg er dybt passioneret for – at hjælpe skilsmissebørn til at se lyset for enden af tunellen og finde gaven i krisen.

Læs mere...

Mere om Ida Blom

Foredraget Find gaven i dine forældres skilsmisse (ja, den findes!) tager udgangspunkt i min egen historie – om hvordan jeg gik fra at være et dybt deprimeret skilsmissebarn til at finde gaven i mine forældres skilsmisse. Til at se alt det gode den havde bragt med sig, og hvordan jeg ikke vil være foruden den erfaring i dag!

Foredraget henvender sig til unge mennesker – især dem er er skilsmissebørn, men de, der ikke er, kan ofte også genkende sig selv i min historie. I ikke at føle sig god nok. I at være en usikker teenager.

Min mission er at hjælpe skilsmissebørn- og unge til at finde gaven i krisen. Det er en stor krise, når familien brydes op, men alligevel er der stadig tabu omkring de mange følelser, der opstår, når mor og far skal skilles. Det skal der laves om på! Jeg vil hjælpe de unge til at se, at de ikke alene, og at det, de går igennem, er helt normalt – uanset deres reaktion på krisen.

Kontakt Ida Blom

Kontakt Ida Blom via formularen her, så vil Ida Blom vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.