Book foredragsholder i nærheden af Aalborg med foredrag om innovation her

Der er desværre ingen kunstnere under Book foredragsholder i nærheden af Aalborg med foredrag om innovation her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sine tilskuere med sin fortælling. Historien er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende udvalg at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets største portaler, når det gælder underholdning og musik – og netop også foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores portal, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Det emne eller de temaer som foredraget skal handle om, det bliver ligeledes aftalt her. Efterfølgende skal du bare promovere det spændende foredrag, så der er et stort publikum på plads til foredraget. Et publikum, som synes, at foredraget drejer sig om noget interessant. Hvad fordrer en vellykket foredragsaften så? Jo, der skal en karismatisk foredragsholder til, som forstår, hvordan han engagerer sit publikum, og selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen får du helt sikkert adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan dække en bred vifte af emner.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som er blandt Danmarks største og mest spændende, hvor du kan finde alle betydelige former for god underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk på jagt efter perfekt musik og underholdning kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Vores brede sortiment strækker sig fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om innovation nær Aalborg, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...