Book foredragsholder nær Fredericia med foredrag om innovation her


Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sine tilskuere med sin historie. Historien er lig med foredraget, og leder I efter en spændende foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her på Eventzonen. Vi er en af landets mest omfangsrige portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Når du anvender vores portal, så vil du opdage, at det er ganske let at komme i kontakt med de foredragsholdere du synes er spændende, og efterfølgende aftales pris, detaljer og yderligere vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det emne eller de emner som foredraget skal handle om, det bliver ligeledes aftalt her. Efterfølgende skal du bare gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads på dagen. Og helst et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er interessant og berigende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sine tilhørere med, og publikum, som brænder for at være med og blive mere vidende om det pågældende tema. At få fat i en passende mængde tilskuere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kan komme omkring en masse helt forskellige temaer.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , hvor man finder alle relevante typer underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Idegrundlaget for bookingportalen har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at danskere, som er på jagt efter fuldendt musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men portalen der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke vores underholdende kunstnere.

Det store udvalg dækker fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af bands indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end portalen, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har du også god mulighed for på forhånd at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere med foredrag om innovation tæt på Fredericia, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...