Book foredragsholder tæt på Gørlev med foredrag om innovation her

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Intro til Service Design: Succesfulde kunder, succesfuld forretning

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000
Vis kunstnerprofil

Pretotyping: Er din gode idé også en god forretningsidé?

Andreas er CEO og Partner i Agile Squad - et full stack service design agency. Andreas har en baggrund som cand.scient. i service system design fra...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 20.000
Vis kunstnerprofil

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende historie gør, at en dygtig foredragsholder for alvor kan fastholde publikums interesse. Denne historie er lig med foredraget, og leder I efter en spændende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende katalog at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen.dk. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du da havnet på det rette sted. Vi er nemlig én af landets største booking-tjenester på dette område. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen gennem vores portal, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Det tema eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver ligeledes aftalt her. Derefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum dukker op. Et publikum, som synes at foredragets tema spændende. Den sikre vej til at et foredrag bliver vellykket er at nå frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som evner at få publikum engageret, og naturligvis et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan dække en bred palette af emner.

Søger du en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere der leder helstøbt underholdning og musik kun har brug for at søge ét sted, uden at de skal betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er den bookingportal, som samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra konferencierer til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et stort udvalg af bands indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere med foredrag om innovation nær Gørlev, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...