Book foredragsholder tæt på Haderslev med foredrag om innovation her


Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres medrivende fortællinger. Denne historie er lig med foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere righoldigt katalog end her hos Eventzonen. Hvis du leder efter et foredrag, er du derfor kommet til det perfekte sted. Vi er netop én af Danmarks største booking-portaler indenfor dette område. Det er super let at få kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen.dk, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Det er også her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre relevante detaljer om begivenheden. Efter alt er på plads med foredragsholderen, så er næste skridt at begynde med at gøre reklame for foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker masser af tilhørere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som finder foredragets emne spændende. En spændende og levende foredragsholder der formår at engagere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og derudover en gruppe tilhørere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også vil blive klogere. Det er din opgave at få publikummet på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med garanti en perlerække af foredragsholdere, som kan komme omkring en bred vifte af emner.

Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest interessante, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idegrundlaget for portalen er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer der leder fuldendt underholdning & musik kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke kunstnere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor alle kategorier, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har derudover et stigende antal af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere med foredrag om innovation tæt på Haderslev eller du er foredragsholder, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...