Book foredragsholder tæt på Hillerød med foredrag om innovation her

Der er desværre ingen kunstnere under Book foredragsholder tæt på Hillerød med foredrag om innovation her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En spændende og medrivende historie gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fange publikums opmærksomhed. Denne historie er lig med foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen helt i top. Eventzonen er en af landets største portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen gennem vores portal, og efterfølgende aftales pris, detaljer og øvrige vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er ligeledes her, I fastlægger forholdene for foredraget: Fx hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Herefter skal du blot have oplyst menneskene omkring dig om foredraget, så der møder et talrigt publikum op, når det skal finde sted. En gruppe tilhørere, som synes at foredragets emne interessant. En succesfuld foredragsaften fordrer en fascinerende foredragsholder, som forstår at fængsle sit publikum, og tilhørere, som higer efter at deltage og lære en masse om emnet. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert i gang, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Eventzonen er en portal til booking, der hører til blandt landets største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Ideén bag denne portal har været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer der leder perfekt underholdning og musik kun behøver at søge ét sted, uden at de skal betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi portalen har god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Udvalget dækker fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen har tillige et udvalg af musikere indenfor mange kategorier, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen er mere end portalen, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget en blog med ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om innovation tæt på Hillerød eller du er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...