Book foredragsholder tæt på Holstebro med foredrag om innovation her

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres spændende historier. Historien er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende katalog at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen. Såfremt du leder efter et foredrag, er du da kommet til det perfekte sted. Eventzonen er nemlig én af Danmarks største booking-tjenester på dette område. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen gennem vores side, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så selv bookingen. Det emne eller de temaer som foredraget skal omfatte, det bliver også fastlagt her. Herefter skal du blot have oplyst menneskene nær dig om foredraget, så der møder et talrigt publikum op, når det skal løbe af stablen. Et publikum, som mener, at foredraget handler om noget spændende. Den bedste vej til at et foredrag bliver vellykket er at nå frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som formår at få tilhørerne engageret, og endvidere en flok tilhørere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive mere vidende om emnet. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med garanti en række foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af temaer.

En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Ideén bag denne portal har hele tiden været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere der søger fuldendt underholdning og musik kun behøver at søge ét sted, uden at de er nødt til at betale ekstra booking- eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Vores store sortiment dækker fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot portalen, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har du også mulighed for inden en fest eller event at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profil, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du leder efter foredragsholdere med foredrag om innovation tæt på Holstebro eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...